Vietnam – Z Hanoje do Sapy – PeFu&Lukyson_

https://www.youtube.com/watch?v=SjARg6F4MyA

Vietnam – Z Hanoje do Sapy – PeFu&Lukyson_

Published using Google Docs
Vietnam – Z Hanoje do Sapy – PeFu&Lukyson_
Updated automatically every 5 minutes

V hotelu

Lukáš: Jsme v Sapě.

Petra: Jsme v Sapě. Jsme v nějakým (nějakém) hotelu.

Lukáš: Máme si tady dát snídani a pak pudem (půjdeme) dál. Venku docela fouká.

Petra: No každopádně vodsaď (odsud) bysme (bychom) měli po snídani odjet k nějaký (nějaké) rodině, kde budeme bydlet a přespávat. To městečko, kterým jsme projížděli, vypadá dost neuklizeně.

Před hotelem

Petra: Tak za chvilku vyrážíme na asi desetikilometrovej (desetikilometrový) trek. Budeme bydlet (u Hmongů) a budou nás provázet Hmongové. Jsou to hrozně takoví milí lidi, takže se těším, co s nima (nimi) zažijem (zažijeme).

Na treku

Petra: Je to tady nádherný (nádherné)! Je to tady mnohem asi lepší než v tom městě. Jako taky to město má něco do sebe, ale tady… to je prostě nádhera. Klid, pohoda, teplo, vyšlo nám krásný (krásné) počasí. Bylo (byly) taj (tady) s náma (námi) takový (takové) starší paní, který (které) mně na každým (každém) kopečku pomáhaj (pomáhají). A je to supr (super). Luky, co ty?

Petra: A… je to sladký (sladké), výborný (výborné).

Po treku

Petra: Máme za sebou asi desetikilometrovej (desetikilometrový), odhaduju, desetikilometrovej (desetikilometrový) pochod přes rýžová pole Sapy, v severním Vietnamu. Byla to bomba, ale to už jsme říkali. Ale důležitý (důležité) je, že jsme došli do cíle

Lukáš: A teďko (teď) čekáme, vařej (vaří) nám večeři.