Kdyby peníze nebyly problém, kde byste bydleli?

6 – Kdyby peníze nebyly problém, kde byste bydleli_ – B

Published using Google Docs
6 – Kdyby peníze nebyly problém, kde byste bydleli_ – B
Updated automatically every 5 minutes

Michal: Já to mám hrozně rád v Česku, čili určitě bych jako hlavní základnu zvolil Česko. Pak na zimu bych se asi přesunul někam do tepla, někam na jih. Případně bych trávil delší dobu lyžováním, protože mám rád lyžování, tak někde na horách. Potom v létě bych se možná rád věnoval třeba surfingu, čili nějaká exotická destinace.

Lucie: Tak kdyby peníze nebyly problém a mohla bych si vybrat, tak bych asi jela na takovou jako prodlouženou cestu po světě, abych mohla všude tak zůstat tak tři měsíce a opravdu jakoby poznat to místo, protože… jakoby bydlet na jednom místě a zase se zařizovat a jakoby snažit se usadit by mě asi moc nebavilo, protože jsem toto dělala posledních šest let asi už třikrát. Radši bych poznávala více míst. Ale do větší hloubky než jenom jet tam jakoby na návštěvu na týden. Takže já bych si zvolila vopravdu (opravdu) pár míst v jiho… v jižní Asii, kde jsme ještě nebyli. Určitě bych chtěla být někde kolem Číny a Mongolska a Tibetu, tam mě to taky zajímá. A protože mám prostě hodně už zcestovanýho (zcestovaného), tak bych asi tu třetí lokaci viděla někde v Jižní Americe.

Michal: Kdyby peníze nebyly problém, tak pravděpodobně bych ve svém životě nic nezměnil. Nebo mě teďka nic nenapadá. Stále bych bydlel v Praze, stále bych bydlel ve sdíleném bytě, protože mám rád společnost a mám rád sdílení takových těch různých názorů, jinak by to byla nuda. Zastávám ten názor, že když něco chce člověk jako změnit, tak by to měl udělat hned. A dá se to udělat jenom… mrknutím oka. Není to o penězích, je to o tom prostě říct: Jsem nespokojený s tou situací. Může to být třeba to bydlení, když jsme u toho. Nechci bydlet s nikým jiným, tak si můžu pronajmout nějakou malou garsonku, někde na okraji Prahy, která je finančně dostupná. Budu cestovat víc, ale jestli je pro mě priorita bydlet sám, dá se to změnit. Takže já bych asi nic neměnil. Zatím jsem spokojený s tím, co mám.