Už pracujete? Jestli ne, kde chcete pracovat?

15 – Už pracujete_ Jestli ne, kde budete pracovat_ – B

Published using Google Docs
15 – Už pracujete_ Jestli ne, kde budete pracovat_ – B
Updated automatically every 5 minutes

Petr: No, to je otázka. To je asi ta nejtěžší otázka. Rád bych dělal auditora. Je otázka, jestli jít do nějaké větší firmy, menší. Já bych pořád rád chtěl do velké čtyřky, což je… což jsou čtyři největší společnosti na audit, účetnictví a podobně, které jsou na světě. Takže bych mohl pár let pracovat v Praze v těchto společnostech a pak třeba se v rámci společnosti přesunout někam do zahraničí.

Lucie: Dělám… no, teoretický (teoretické) PR a komunikaci pro jeden českej (český) e-shop s přírodní kosmetikou. A prakticky to zatím vypadá tak, že píšu na Facebook a píšu texty prodejek, maily a… teď jsem se vlastně začala starat eště (ještě) o Instagram, takže ta PR část teprve přijde.

Andrea: Já bych, já bych chtěla někde psát. Chtěla bych psát ideálně svůj vlastní blog, ale jelikož ta česká populace není tak velká, aby – i kdyby to asi čet (četl) každej (každý) v Český (České) republice, tak by mi to asi pořád nevydělávalo tolik, jako kdybych to třeba psala v angličtině. Ale zas na to moje angličtina není tak dobrá. Takže pavděpodobně ten blog, to blogování to bude jenom nějaký můj koníček. A pravděpodobně, co je taková druhá nejschůdnější cesta toho, co bych mohla dělat, tak je HR, takže lidský (lidské) zdroje, někde v nějaký (nějaké) korporaci. Nabírat lidi, věnovat se třeba nějakým systémům vzdělávání manažerů. Tak asi něco takovýho (takového).

Michal: Budu pracovat, protože si musím platit účty. Takže jsem si stoprocentně jistý, že budu pracovat. Od šestnáctého června, naplno, od prvního, více méně za pár dnů to už je… budu mít nějaký jako takový částečný úvazek. A potom, když se dopadne ten doktorát, tak to bude něco na pomezí. Že budu mít část tam a část tam. Uvidíme, jak se to podaří skloubit.