Co děláte, když máte volno?

2 – Co děláte, když máte volno_ – B

Published using Google Docs
2 – Co děláte, když máte volno_ – B
Updated automatically every 5 minutes

Viktor: Co dělám, když mám volno? Většinou buď… pokud jsem třeba doma, tak si něco čtu, nebo dělám něco na počítači, na internetu jsem, čtu si nějaký (nějaké) články třeba. Pokud je hezký (hezké) počasí, tak se snažím jít ven, třeba na kole rád jezdím, když mám nějakej (nějaký) čas. A pokud seženu nějaký (nějaké) lidi, tak i nějakej (nějaký) jinej (jiný) sport. Třeba tenis, nebo fotbal, nebo si jdeme jen tak zakopat s klukama (kluky).

Eduard: Tak v Česku je velice populárním sportem fotbal, tudíž když je možnost, tak se sejdeme s kamarády a celkem běžně (běžné) je, že chodíme do haly buďto hrát, nebo i na venkovní hřiště. Ideálně (ideální) je sedm na sedm. Fotbal – česká záležitost. I když poslední dobou nejsme moc dobří.

Mikuláš: Když mám volno, tak rád chodím cvičit. Hraju basketbal odmala, takže si chodím střílet sám, nebo hraju s kamarádama (kamarády) basket (basketbal). Chodím i do fitka (fitcentra) zacvičit si. Nemám moc rád běhání, ale chodím i běhat někdy, abych zhubnul.

Honza: No nejčastějc (nejčastěji)… vlastně každej (každý) den sportuju. A buď jdu někam s kamarádama (kamarády) ven, čtu si, dívám se na filmy, takový (takové) vlastně ty běžný (běžné) věci. Takže hodně sport, kamarádi, četba, filmy. A taky nicnedělání.

Jan: Volný čas strávím většinou s rodinou. Občas vyjedeme na nějaký výlet, o prázdninách navštěvujeme hlavně příbuzné anebo si… nebo navštívíme nějaký festival.

Martin: To záleží. Pokavaď (pokud) jsem unavenej (unavený), tak třeba odpočívám, pokavaď (pokud) mám čas a chuť, tak se snažím i ten volnej (volný) čas trávit aktivně. To znamená buď se jdu proběhnout, nebo třeba jedu někam na kole. Když mám delší dobu volno, tak taky strašně rád cestuju, takže jezdím po Evropě, po světě.